Eprom Cartridge Rev 1.5

Page 4/4
1 | 2 | 3 |

Par Jipe

Paragon (1574)

Portrait de Jipe

02-11-2021, 17:30

for the 32k cartidge try inverted the bank0 and the bank1 of 16K before burn

for testram it's a 16k cartrige try copy the program in bank0 and bank1 of your 27C256

Par repetto74

Rookie (17)

Portrait de repetto74

02-11-2021, 20:34

Jipe wrote:

for the 32k cartidge try inverted the bank0 and the bank1 of 16K before burn

for testram it's a 16k cartrige try copy the program in bank0 and bank1 of your 27C256

The testram program of 16k has been concatenated 2x to make it a 32k binary but does not work. I think now it is more an issue with the MSX hardware or could be the edge connector not doing contact.

Par Mork

Resident (33)

Portrait de Mork

01-09-2022, 15:21

Hi repetto74,
I faced the same black screen problem like you with the cartridge pcb from 8 bit manshed with my Sakhr AX-370, which also has a Toshiba chipset.
But I was able to work out the problem: You must not set a jumper for CS1, CS2 or CS12 at all - otherwise you will get a black screen even if you slide in the blank pcb without an eprom.
Also beware, that some labeling on this pcb is wrong which can get quite confusing when trying to trace back how this card and the jumpers work.

Par roadfighter

Champion (445)

Portrait de roadfighter

03-09-2022, 08:59

Hi, Still selling my eprom pcb's (3 euro a piece) and they work fine.
Maybe you could post the rom you are trying to get working and
I could give it a go and figure out the jumper settings.
cheers,
Emil

Par Mork

Resident (33)

Portrait de Mork

03-09-2022, 14:30

Hi Emil,
do you have an AX-370 or a Toshiba HX-10?
Many regards,
Mork

Par marcepan

Supporter (1)

Portrait de marcepan

14-10-2022, 17:43

Wierzbowsky wrote:

I've fixed the mess on the original board.

I can confirm, your 1.6 revision works flawlessly. Many thanks for this fix.

Page 4/4
1 | 2 | 3 |